Hehehehhe..

Det blev en länk så klicka på den • jessicawibergs.blogg.se


Nu är det aktuellt!

Min nya blogg är nu klar och det kommer bli awesome. Det var hemligheten. Ihihihihi, inte så galet stor direkt men jag ville fixa i ordning den först innan alla börjar titta in. Bloggar via mobilen så kan inte fixa en länk men den heter iaf, http://jessicawibergs.blogg.se">jessicawibergs.blogg.se


Måndag..

Störd dag men ändå helt okej. Vaknade med hosta, allt annat än kul. Sen kom bussen 20 minuter försent. Kom ändå en kvart innan jag började. Var i skolan hela dagen. Det gick snabbt, fyra lektioner mellan 8-14. Efter skolan var jag med Nora och vi hade kul. Var i arninge, plugga, sminkade varandra (bara för att vi är awesome), jag fixa Noras hår, stekte pannkakor. Sen kom mamma och hämta mig för att jag skulle träna. Först hjälpte jag till på passet innan (inte för att jag gjorde så mycket) sen tränade jag själv. Asså, vi hade typ värsta fysen i början. Tror jag dog med halsen och musklerna var helt utmattade. Förberett mig inför tisdag och nu ska jag sova, godnatt!


Gran Canaria

Gooooosh.! Har inte bloggat på en vecka. Grym jag är. Okej, vem orkar blogga när man är på semester? Inte jag iaf. Jag drar hem imorgon, landar halv nio på kvällen om det är intressant. Vill allt annat än hem just nu. Det är sol och varmt typ inga moln och lite vind. Perfekt. När jag kommer hem så planerar jag en hemlig grej. Kommer nog publiceras på måndag eller tisdag. Det är bara att vänta och se. Nu ska jag fortsätta att sola och ha det super trevligt så ses vi. Puss.


Freedag

Mått lite dåligt igår och idag pga två saker.. Försöker att vara glad ändå. Imorgon åker jag till Gran Canaria, iiih! Just nu sitter jag och äter brunch, trevligt värre. Ha en bra fredag!


Städar..

Alltså gud, man ser mitt golv, jag kan sova i min säng och gå utan att kliva på saker. Bara små grejer kvar, typ alla kläder på ena sidan av rummet. Imorgon åker jag och pappa till Ikea för att köpa lite grejer. Det kommer bli awesome. Ikväll klockan åtta är det Alvin och gänget 2 på fyran för er som är intresserade, hahaha. Vi hörs sen.


RSS 2.0